TEST

4. MEĐUKLUBSKI MEČ - POBEDNIK vs FENIKS (24.09.2011)

U subotu 24. septembra 2011 godine u sali tekvondo kluba "Pobednik" na Banovom brdu održan je četvrti po redu međuklubski trening-meč između tekvondo klubova "Pobednika" i "Feniksa" u uzrastu pionira i kadeta. Za pomenute klubove to je već postala tradicija.

 


Megdandžije - treneri sparuju protivnike

 

Uz odlične uslove međuklubski trening-meč je dobio pravi značaj na koji način i kako treba raditi sa decom, kako se vole i rade tekvondo borbe. Trening-meč su vodili glavni trener "Feniksa" Dragan Jablan (5. Dan, WTF) i Danilo Čolović (3. Dan, WTF) trener "Pobednika".

 


U žaru borbe se zaboravlja na drugarstvo - Bogdan (plavi) i Marko (crveni)

 

Treba istaći da su ovim mečom "Pobednici" puno toga naučili i dobili na iskustvu jer je meč protekao sa puno žara u borbama, dobre tehnike u drugarskoj i šaljivoj atmosferi. Odrađeno je preko petnaest borbi. Čitav trening-meč sa razgibavanjem, zagrevanjem, treningom i borbama trajao je skoro pet sati. Kvalitet borbi pokazao se na zadovoljstvo trenera oba kluba.

 


Prijateljstvo i tradicija - timovi Pobednika i Feniksa

 

Uz srdačan susret i izvanredan trening-meč "Pobednici" prepuni pozitivnih utisaka ispratili su svoje drugare i jedva čekaju ponovni susret sa njima.

 

  


200 fotografija

 

 

P.S. >> Zahvaljujemo se Filipu Milovanoviću na fotografijama. <<