TEST

5. SERBIA KWON POOMSAE OPEN (17.11.2012)

Peto otvoreno prvenstvo Srbije u formama održano je u subotu 10. novembra 2012. godine u "Hali sportova - Novi Beograd". Registrovan je 251 takmičar, 44 tima iz 15 evropskih i 2 afričke zemlje. Pored klubova iz Srbije tj. zemlje domaćina na turniru učestvovali su klubovi iz sledećih zemalja: Austrije, Bugarske, Hrvatske, Češke, Danske, Velike Britanije, Nemačke, Grčke, Mađarske, Kenije, Crne Gore, Nigerije, Švedske, Turske i Ukrajne. Turnir je protekao u lepoj i sportskoj atmosferi sa organizacijom koja je bila na nivou jednog ozbiljnog turnira.

 


"Pobednici" sa glavnim sudijom turnira master Ku-Tu Dangom (8.Dan)

 

Turnir je slobodnog međunarodnog karaktera. Uglavnom su prisustvovali takmičari koji su članovi svojih nacionalnih timova što turnir čini jačim i većim izazovom za klubove a i samim tim i za takmičare.

 

              
                      Iz turnira u turnir udarci sve viši - Vukašin Vučićević i Igor Mijanović

 

Za Tekvondo klub "Pobednik" nastupala su četiri takmičara, svi pojedinačno. Od teoretskih četiri mogućih Pobednici su osvojili sve četiri medalje i tako dokazali da su pored borbenosti i izvaredni tehničari. Treba napomenuti da se u Tekvondo klubu "Pobednik" borbe i forme jednako uvažavaju. Medalje su još draže i vrednije za takmičare TK "Pobednik" jer imaju težak zadatak da biju bitke na dva fronta tj. da se takmiče u borbama i formama.

 

 


Proslava medalja uz igru popularnog "Gangam style"

 

Osvajači medalja:
1. Vukašin Vučićević 2. mesto (pioniri-pojedinačno-klasa B);
2. Igor Mijanović 3. mesto (pioniri-pojedinačno-klasa B);
3. Stefan Andrej Marjanović 3. mesto (pioniri-pojedinačno-klasa B);
4. Janko Pavlović 3. mesto (kadeti-pojedinačno-klasa B).

 

fotogalerija.gif
46 fotografija