TEST

DRŽAVNO PRVENSTVO U BORBAMA 2012 - KADETI I SENIORI (25.03.2012)

U Hali sportova (Novi Beograd) u nedelju 25. marta 2012 godine održano je državno prvenstvo u borbama za kadete i seniore. Sveukupno je bilo prijavljeno nešto više od 250 takmičara u obe uzrastne kategorije. TK "Pobednik" je nastupio sa ukupno 8 takmičara, svi u uzrastu kadeta osim Miodraga Srdanovića koji se takmičio kao senior. Ukupno je uzeto 6 medalja (3 zlatne, 2 srebrene i 1 bronzana).

 


Debitant u klasi "A" - Anđela Ćirić (crvena)

 

Bogdan Milutinović i Petar Kovačević su pokazali da su odavno prevazišli klasu "B" i da u skoroj budućnosti mogu da pristupe klasi "A". Anđela Ćirić je pokazala izvandrednu veštinu, hrabrost i odlučnost u borbi gde je prvi put radila na PSS (protector system scoring) tj. u domaćem žargonu "na elektronici".

 


Najteže je sebe pobediti - Janko Pavlović

 

Takmičenje je bilo zanimljivo a pamtiće se po ferpleju, nepotrebnim psihičkim tenzijama takmičara, međusobnoj finalnoj borbi klubskih drugova i debitovanju Anđele Ćirić u klasi "A" koja je pokazala neosporan talenat za ovu olimpijsku disciplinu.

  


Naporna setva, unosna žetva - Pobednici sa medaljama

 

Osvajači medalja:

1. Anđela Ćirić je osvojila 3. mesto (borbe-kadeti-klasa A);
2. Bogdan Milutinović je osvojio 1. mesto (borbe-kadeti-klasa B);
3. Petar Kovačević je osvojio 1. mesto (borbe-kadeti-klasa B);
4. Aleksandar Slavik je osvojio 1. mesto (borbe-kadeti-klasa B);
5. Ognjen Mićić je osvojio 2. mesto (borbe-kadeti-klasa B);
6. Radoš Vukašinović je osvojio 2. mesto (borbe-kadeti-klasa B);

 

Pošto se u Srbiji državna takmičenja organizuju na donjem amaterskom nivou, rukovodstvo kluba odlučilo je da medalje, diplome i čestitke podeli onako kako dolikuje slavljenicima. U prostorijama kluba priređena je ceremonija dodele medalja i diploma.

  


58 fotografija