TEST

KUP SRBIJE 2012 (13.10.2012)

Nedelja 07. oktobra 2012 godine "Hala sportova - Novi Beograd" bila je prava arena modernih "gladijatora". Održan je Kup Srbije u borbama za kadete, juniore i seniore dok je šest dana kasnije u subotu 13. oktobra održano isto takmičenje i za najmlađe tj. pionire. Sveukupno je bilo prijavljeno nešto više od 900 takmičara. TK "Pobednik" je nastupio sa ukupno 8 takmičara i uzeto ukupno 7 medalja (1 zlatna, 3 srebrene i 3 bronzane).

 


Debitant u klasi "A" - Petar Kovačević (crveni)

 

Petar Kovačević je debitovao u klasi "A" i prvi put radio na elektronskoj opremi. S obzirom da klub "Pobednik" još ne poseduje tako skupocenu elektronsku opremu Petar je na sveopšte iznenađenje pravio dosta poena i tako pobeđivao.

 


Kada je najteže tada je najopasnija - Anđela dobija instrukcije od trenera

 

Posle osvajanja zlatne olimpijske medalje za Republiku Srbiju može se primetiti da su devojčice u Srbiji dosta više motivisanije od dečaka i da za cilj imaju da idu stopama Milice Mandić.

 


Deca je obožavaju - Milica Mandić sa "Pobednicima"

 

fotogalerija.gif 
165 fotografija

 

Pionir Stefan Andrej Marjanović je nastavio tradiciju Vukašina Vučićevića koji je bio opravdano odsutan sa takmičenja. Andrej je ostvario rezultat kao i bivši pioniri a sada kadeti Bogdan Milutinović i Radoš Vukašinović koji su "carovali" u teškoj kategoriji. Najmlađoj takmičarki Ani Labović je zlato izmaklo "za dlaku" dok su ostali uglavnom pobeđivali u svojim grupama a nekima je nedostajalo malo sportske sreće do boljeg plasmana.

 

         
     Prva borba i pobeda - Ana Labović                Prva pa zlatna - Stefan Andrej Marjanović 

 

Osvajači medalja:

1. Petar Kovačević je osvojio 3. mesto (borbe-kadeti-klasa A);
2. Anđela Ćirić je osvojila 3. mesto (borbe-kadeti-klasa A);
3. Janko Pavlović je osvojio 2. mesto (borbe-kadeti-klasa B);
4. Ilija Šantrić je osvojio 2. mesto (borbe-juniori-klasa B);
5. Stefan Andrej Marjanović je osvojio 1. mesto (borbe-pioniri-klasa B);
6. Ana Labović je osvojila 2. mesto (borbe-pioniri-klasa B);
7. Đorđe Milošević je osvojio 3. mesto (borbe-pioniri-klasa B).

 

Pošto se u Srbiji državna takmičenja organizuju na donjem amaterskom nivou, rukovodstvo kluba odlučilo je da medalje, diplome i čestitke podeli onako kako dolikuje slavljenicima. U prostorijama kluba priređena je ceremonija dodele medalja i diploma.