TEST

LETNjI KAMP POBEDNIKA 2 - SKOURAS 2014 (16 — 25. avgust)

 

"LETNjI KAMP POBEDNIKA 2 - SKOURAS 2014" USPEŠNO JE ZAVRŠEN!

 


812 fotografija

 

_______________________________

Informacije


 

Kada i gde?
Obaveštavamo Vas da će se LETNjI KAMP POBEDNIKA 2 - SKOURAS 2014 održati u vremenskom intervalu od 16.08. do 25.08.2014. godine (7 punih pansiona) u prelepoj oblasti Grčke na prvom prstu poluostrva Halkidikija u mestu Nea Fokea na 75 km udaljenosti od Soluna i oko 700 km od Beograda.

 

O kampu

Sportsko-jezički kamp Skouras lociran je u selu Nees Fokies na Halkidikuju usred borove šume, jednom od najpoznatijih letovališta u Severnoj Grčkoj. Kamp je otvoren davne 1986. godine i posećen je svake godine sa nekoliko hiljada dece koja uživaju u nezaboravnim iskustvima kampa. Kamp nudi aktivne letnje domore za decu od 6 — 17 godina u kombinaciji sa edukacijom, sportom i zabavom sa dobrom organizacijom koja uključuje puno svakodnevne aktivnosti, igre i sportove u kojima deca uživaju.

      

      

Kamp je zatvorenog tipa što podrazumeva maksimalnu bezbednost. Izlaz učesnicima kampa je dozvoljen isključivo u pratnji trenera. Smeštajni kapacitet je 2200 mesta u bungalovima sa 8 ili 16 kreveta. Lekarska služba prisutna je 24 časa dnevno.

Animatori kampa Skouras, organizuju razne igraonice, u kojima deca razvijaju svoje kreativne sposobnosti: crtanje, pravljenje figura od plastelina, raznih predmeta od gline, kreiranje kostima za maskembalske žurke...

      

Pored svih sadržaja svi učesnici kampa minimum jednom dnevno mogu prisustvovati osnovnim časovima engleskog jezika. Boravak u Skouras kampu je prilika da se deca oslobode u razgovorima sa drugarima iz drugih zemalja.

Posetioci Skouras kampa mogu koristiti dve plaže. Prva je peščana i nalazi se na 500 metara od kampa, druga je šljunkovita plaža u Nea Fokei na udaljenosti od 2000 metara od kampa. Kamperi mogu na plažu isključivo u pratnji trenera i spasilaca iz kampa.

      

      

         

Posetioci kampa, pored dece iz Grčke i Srbije, uglavnom dolaze iz zemalja Balkana ali u manjim grupama gosti kampa su i deca iz ostalih delova sveta, tako da kamperi imaju priliku da se na jednom mestu upoznaju i sa različitim kulturama.

Poseban doživljaj za svakog kampera su večernje zabave i žurke, kao i razne predstave koje se izvode u specijalnom letnjem pozorištu. Takođe su zanimljivi i nastupi tradicionalnih grčkih igara. Svečanost povodom proglašenja najuspešnijih ekipa na sportskim turnirima i dodela diploma i majica kampa Skouras tradicionalno se održava u večernjim satima poslednjeg dana boravka u kampu.

      

   


Direktan posrednik je Dečija sportska Fair Play Asocijacija (DSFA) koja već 8 godinu za redom organizuje pripreme u Skouras kampu. Preko 3000 sportista i učenika iz Srbije je sa zadovoljstvom boravilo u ovom kampu. Veliki broj fudbalskih, teniskih, karate, sinhrono plivačkih, plivačkih, atletskih, šahovskih i tekvondo klubova (među kojima i Milica Mandić se pripremala 2011. godine), kao i veliki broj osnovnih škola prošli su kroz kamp.

 

 

Ponuda i prijava


Na programu su sledeći sadžaji:

 • tekvondo treninzi (jutarnje kondicioniranje, izvođenje formi u prirodi i tekvondo sport);
 • rekreativni programi (fudbal, rukomet, košarka, odbojka, vaterpolo, tenis, plivanje, mini golf, obuka jahanja konja, biciklizam, boks, kik boks, karate, aikido, tekvondo, stoni tenis, sportski i tradicionalni ples, streljaštvo i streličarstvo, klizanje, poligon sa veštačkom stenom);
 • kulturno zabavni program svake večeri tokom boravka u kampu;
 • izlet u akvapark WaterLand kod Soluna (spuštanje sa tobogana, prelaženje prepeka, plivanje...) >> 15 € po osobi - ne ulazi u cenu kampa <<

 

Cena kampa
Cena kampa je 280 €. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja.

U cenu je uračunato:

 • prevoz autobusom visoke turističke klase u oba smera od Beograda do kampa Skouras;
 • usluga na bazi sedam (7) punih pansiona sa pojačanom ishranom (plus užina);
 • putno osiguranje;
 • organizacija sportskih aktivnosti u kampu;
 • diploma i majica za učesnike kampa;
 • trenerska taksa.

 

Vreme polaska i povratka
Polazak je 16.08.2014. oko 17 časova sa platoa kod Centra Sava, a povratak je 25.08.2014. u jutarnjim časovima. Vreme polaska i povratka podložno je manjoj promeni.

Prijava i način plaćanja
Prijava je otvorena do 25. marta 2014. godine do kada treba uplatiti i prvu ratu.

 

DINAMIKA PLAĆANjA U 6 RATA
SKOURAS 2014
(7 punih pansiona)
UZRAST DO
17 GODINA

I rata (do 25. marta)

50 €

II rata (do 20. aprila)

50 €

III rata (do 20. maja)

50 €

IV rata (do 20. juna)

50 €

V rata (do 20. jula)

50 €

VI rata (do 15. avgusta)

30 €

UKUPNO

280 €

 

Preuzimanje prijave: - - - - - - - - - -

 

Informacije i pitanja

 

Veb-sajtovi organizatora

 

Ostale informacije
U pratnji svoje dece mogu poći i roditelji. Zainteresovani roditelji mogu se obratiti na E-mail:
tkd.pobednik@gmail.com ili na telefon 063 / 339 - 117 kako bi dobili aktuelnu ponudu.

 

Napomene:

 • Dinamika plaćanja se mora poštovati zbog uplate avansa organizatorima i priprema za predstojeći kamp.
 • Broj učesnika ovogodišnjeg kampa je minimalnih (12) članova.
 • Popunjenu prijavu poslati na E-mail: tkd.pobednik@gmail.com ili dostaviti u klub za vreme radnog vremena.


SPORTSKI POZDRAV!

 

 

klubski potpis.jpg