TEST

LETNjI KAMP POBEDNIKA 4 - SKOURAS 2017 (20 — 29. avgust)


"LETNjI KAMP POBEDNIKA 4 - SKOURAS 2017" USPEŠNO JE ZAVRŠEN!

633 fotografije

_______________________________

 

Informacije


 

Kada i gde?
Obaveštavamo Vas da će se LETNjI KAMP POBEDNIKA 4 - SKOURAS 2017 održati u vremenskom intervalu od 20.08. do 29.08.2017. godine (7 punih pansiona) u prelepoj oblasti Grčke na prvom prstu poluostrva Halkidikija u mestu Nea Fokea na 75 km udaljenosti od Soluna i oko 700 km od Beograda.

 

O kampu

Sportsko-jezički kamp Skouras lociran je u selu Nees Fokies na Halkidikuju usred borove šume, jednom od najpoznatijih letovališta u Severnoj Grčkoj. Kamp je otvoren davne 1986. godine i posećen je svake godine sa nekoliko hiljada dece koja uživaju u nezaboravnim iskustvima kampa. Kamp nudi aktivne letnje domore za decu od 6 — 17 godina u kombinaciji sa edukacijom, sportom i zabavom sa dobrom organizacijom koja uključuje puno svakodnevne aktivnosti, igre i sportove u kojima deca uživaju.

      

      

Kamp je zatvorenog tipa što podrazumeva maksimalnu bezbednost. Izlaz učesnicima kampa je dozvoljen isključivo u pratnji trenera. Smeštajni kapacitet je 2700 mesta za kampere i 300 za lidere grupa u bungalovima sa 8, 10, 12 ili 14 kreveta. Lekarska služba prisutna je 24 časa dnevno. Uvek dežuraju dva lekara i dve medicinske sestre.


 

Animatori kampa Skouras, organizuju razne igraonice, u kojima deca razvijaju svoje kreativne sposobnosti: crtanje, pravljenje figura od plastelina, raznih predmeta od gline, kreiranje kostima za maskembalske žurke...

      

Pored svih sadržaja svi učesnici kampa minimum jednom dnevno mogu prisustvovati osnovnim časovima engleskog jezika. Boravak u Skouras kampu je prilika da se deca oslobode u razgovorima sa drugarima iz drugih zemalja.

Posetioci Skouras kampa mogu koristiti dve plaže. Prva je peščana i nalazi se na 500 metara od kampa, druga je šljunkovita plaža u Nea Fokei na udaljenosti od 2000 metara od kampa. Kamperi mogu na plažu isključivo u pratnji trenera i spasilaca iz kampa.

      

      

         

Posetioci kampa, pored dece iz Grčke i Srbije, uglavnom dolaze iz zemalja Balkana ali u manjim grupama gosti kampa su i deca iz ostalih delova sveta, tako da kamperi imaju priliku da se na jednom mestu upoznaju i sa različitim kulturama.

Poseban doživljaj za svakog kampera su večernje zabave i žurke, kao i razne predstave koje se izvode u specijalnom letnjem pozorištu. Takođe su zanimljivi i nastupi tradicionalnih grčkih igara. Svečanost povodom proglašenja najuspešnijih ekipa na sportskim turnirima i dodela diploma i majica kampa Skouras tradicionalno se održava u večernjim satima poslednjeg dana boravka u kampu.

      

   


Direktan posrednik je Dečija sportska Fair Play Asocijacija (DSFA) koja već 11 godinu za redom organizuje pripreme u Skouras kampu. Preko 5000 sportista i učenika iz Srbije je sa zadovoljstvom boravilo u ovom kampu. Veliki broj fudbalskih, teniskih, karate, sinhrono plivačkih, plivačkih, atletskih, šahovskih i tekvondo klubova (među kojima i Milica Mandić se pripremala 2011. godine), kao i veliki broj osnovnih škola prošli su kroz kamp.

Tekvondo klub "Pobednik" bio je učesnik kampa 2014. godine.

Pogledajte kako je to izgledalo pre tri godine>>


812 fotografija


 

Ponuda i prijava


Na programu su sledeći sadžaji:

 • tekvondo treninzi (tekvondo sport);
 • rekreativni programi (fudbal, rukomet, košarka, odbojka, vaterpolo, tenis, plivanje, mini golf, obuka jahanja konja, biciklizam, boks, kik boks, karate, aikido, tekvondo, stoni tenis, sportski i tradicionalni ples, streljaštvo i streličarstvo, klizanje, poligon sa veštačkom stenom);
 • kulturno zabavni program ili žurke svake večeri tokom boravka u kampu.

 

 

Cena kampa
Cena kampa je 285 evra (€). Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja.

U cenu je uračunato:

 • prevoz autobusom visoke turističke klase u oba smera od Beograda do kampa Skouras;
 • usluga na bazi sedam (7) punih pansiona sa pojačanom ishranom (plus užina);
 • putno osiguranje;
 • organizacija sportskih aktivnosti u kampu;
 • diploma i majica za učesnike kampa.

 

Vreme polaska i povratka
Polazak je 20.08.2017. oko 17-18 časova sa parkinga kod muzeja 25.maj na Dedinju (Kuća Cveća) ili parking kod Buvlje pijace na Novom Beogradu, a povratak je 29.08.2017. u jutarnjim časovima. Vreme polaska i povratka podložno je manjoj promeni.

Prijava i način plaćanja
Prijava je otvorena do 29. aprila 2017. godine do kada treba uplatiti i prvu ratu.

 

DINAMIKA PLAĆANjA U 5 RATA
SKOURAS 2017
(7 punih pansiona)
UZRAST DO
17 GODINA

I rata (do 29. aprila)

60 €

II rata (do 25. maja)

60 €

III rata (do 20. juna)

60 €

IV rata (do 20. jula)

60 €

V rata (do 18. avgusta)

45 €

UKUPNO

285 €

 

Preuzimanje prijave: prijava za letnji kamp pobednika 2 - skouras 2017

 

Fakultativni izleti (ne ulaze u cenu kampa):

 • Izlet u akvapark WaterLand kod Soluna (spuštanje sa tobogana, prelaženje prepeka, plivanje...). Cena izleta je 15 evra. 
 • Dnevni izleti na plaže – Nea Potidea i Sani. Izleti obuhvataju prevoz i aktivnosti (kupanje, sunčanje, sportovi...) na prelepim plazama Halkidikija. Cena po jednom izletu je 8 evra.
 • Večernji izlet u Afitos. Izlet obuhvata večernju šetnju prelepim etno – selom Afitosom. Cena izleta je 6 evra.
  Akcijska cena za sva tri izleta (Nea Potidea, Sani Bič i Afitos) iznosi 18 evra.

 

Informacije i pitanja

 

Ostale informacije
U pratnji svoje dece mogu poći i roditelji. Zainteresovani roditelji mogu se obratiti na E-mail:
tkd.pobednik@gmail.com ili na telefon 063/339-117 kako bi dobili aktuelnu ponudu.

 

Napomene:

 • Dinamika plaćanja se mora poštovati zbog uplate avansa organizatorima i priprema za predstojeći kamp.
 • Broj učesnika ovogodišnjeg kampa je ograničen na minimalnih (15) i maksimalnih (40) članova.
 • Popunjenu prijavu poslati na E-mail: tkd.pobednik@gmail.com ili dostaviti u klub za vreme radnog vremena.


SPORTSKI POZDRAV!

 

 

klubski potpis.jpg