TEKVONDO KLUB POBEDNIK
Siniše Nikolajevića 13a, 11030 Beograd, Republika Srbija
+381 64 250 16 17+381 11 40 80 160

PONUDA

Kada i gde?
Obaveštavamo Vas da će se LETNjI KAMP POBEDNIKA 6 – SKOURAS 2019 održati u vremenskom intervalu od 22.08. do 31.08.2019. godine (7 punih pansiona) u prelepoj oblasti Grčke na prvom prstu poluostrva Halkidikija u mestu Nea Fokea na 75 km udaljenosti od Soluna i oko 700 km od Beograda.

O kampu
Sportsko-jezički kamp Skouras lociran je u selu Nees Fokies na Halkidikuju usred borove šume, jednom od najpoznatijih letovališta u Severnoj Grčkoj. Kamp je otvoren davne 1986. godine i posećen je svake godine sa nekoliko hiljada dece koja uživaju u nezaboravnim iskustvima kampa. Kamp nudi aktivne letnje odmore za decu od 6 — 17 godina u kombinaciji sa edukacijom, sportom i zabavom sa dobrom organizacijom koja uključuje puno svakodnevne aktivnosti, igre i sportove u kojima deca uživaju.

Kamp je zatvorenog tipa što podrazumeva maksimalnu bezbednost. Izlaz učesnicima kampa je dozvoljen isključivo u pratnji trenera. Smeštajni kapacitet je 2700 mesta za kampere i 300 za lidere grupa u bungalovima sa 8, 10, 12 ili 14 kreveta. Lekarska služba prisutna je 24 časa dnevno. Uvek dežuraju dva lekara i dve medicinske sestre.

Animatori kampa Skouras, organizuju razne igraonice, u kojima deca razvijaju svoje kreativne sposobnosti: crtanje, pravljenje figura od plastelina, raznih predmeta od gline, kreiranje kostima za maskembalske žurke…

Pored svih sadržaja svi učesnici kampa minimum jednom dnevno mogu prisustvovati osnovnim časovima engleskog jezika. Boravak u Skouras kampu je prilika da se deca oslobode u razgovorima sa drugarima iz drugih zemalja.

Posetioci Skouras kampa mogu koristiti dve plaže. Prva je peščana i nalazi se na 500 metara od kampa, druga je šljunkovita plaža u Nea Fokei na udaljenosti od 2000 metara od kampa. Kamperi mogu na plažu isključivo u pratnji trenera i spasilaca iz kampa.

Posetioci kampa, pored dece iz Grčke i Srbije, uglavnom dolaze iz zemalja Balkana ali u manjim grupama gosti kampa su i deca iz ostalih delova sveta, tako da kamperi imaju priliku da se na jednom mestu upoznaju i sa različitim kulturama.

Poseban doživljaj za svakog kampera su večernje zabave i žurke, kao i razne predstave koje se izvode u specijalnom letnjem pozorištu. Takode su zanimljivi i nastupi tradicionalnih grčkih igara. Svečanost povodom proglašenja najuspešnijih ekipa na sportskim turnirima i dodela sertifikata i majica kampa Skouras tradicionalno se održava u večernjim satima poslednjeg dana boravka u kampu.

Direktan posrednik je Dečija sportska Fair Play Asocijacija (DSFA) koja već 12 godinu za redom organizuje pripreme u Skouras kampu. Više hiljada sportista i učenika iz Srbije je sa zadovoljstvom boravilo u ovom kampu. Veliki broj fudbalskih, teniskih, karate, sinhrono plivačkih, plivačkih, atletskih, šahovskih i tekvondo klubova (među kojima se i Milica Mandić pripremala 2011. godine), kao i veliki broj osnovnih škola prošli su kroz kamp.

Tekvondo klub “Pobednik” bio je učesnik kampa 2014. i 2017. godine.

Pogledajte kako je bilo na:

Na programu su sledeći sadžaji:

  • tekvondo treninzi (tekvondo sport);
  • rekreativni programi (fudbal, rukomet, košarka, odbojka, vaterpolo, tenis, plivanje, mini golf, obuka jahanja konja, biciklizam, boks, kik boks, karate, aikido, tekvondo, stoni tenis, sportski tradicionalni ples, streljaštvo i streličarstvo, klizanje, poligon sa veštačkom stenom, zip-lajn, forest arena i još preko 10 drugih programa);
  • kulturno zabavni program ili žurke svake večeri tokom boravka u kampu.

Cena kampa
Cena kampa je 290 evra (€). Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja.

U cenu je uračunato:

  • prevoz autobusom visoke turističke klase u oba smera od Beograda do kampa Skouras;
  • usluga na bazi sedam (7) punih pansiona sa pojačanom ishranom (plus užina);
  • putno osiguranje;
  • organizacija sportskih aktivnosti u kampu;
  • setrifikat i majica za učesnike kampa.

Vreme polaska i povratka
Polazak je 22.08.2019. oko 17-18 casova sa parkinga kod muzeja 25.maj na Dedinju (Kuća Cveća) ili parking kod Buvlje pijace na Novom Beogradu, a povratak je 31.08.2019. u jutarnjim časovima. Vreme polaska i povratka podložno je manjoj promeni.

Prijava i način plaćanja
Prijava je otvorena (produžena) do 08. aprila 2019. godine do kada treba uplatiti i prvu ratu.

SKOURAS 2019
(7 punih pansiona)
UZRAST DO
17
GODINA
I rata (do 08. aprila) 50 €
II rata (do 30. aprila) 50 €
III rata (do 25. maja) 50 €
IV rata (do 20. juna) 50 €
V rata (do 20. jula) 50 €
VI rata (20. avgusta na dan roditeljskog sastanka) 40 €
UKUPNO 290

 

 

Fakultativni izleti (ne ulaze u cenu kampa):

  • Izlet u akvapark WaterLand kod Soluna (spuštanje sa tobogana, prelaženje prepeka, plivanje…). Cena ovog izleta je 15 evra.
  • Dva dnevna izleta na plaže – Nea Potidea i Sani. Izleti obuhvataju prevoz i aktivnosti (kupanje, sunčanje, sportovi…) na prelepim plazama Halkidikija. Treći izlet obuhvata večernju šetnju prelepim etno – selom Afitos. Akcijska cena za sva tri izleta (Nea Potidea, Sani Bič i Afitos) iznosi 20 evra.

Informacije i pitanja
Igor Dejanović (predsednik DSFA) mob. 060/618-5-120 i E-mail: office@fairplayleague.com
Milan Pašic (menadžer DSFA) mob. 065/201-2006 i E-mail: pasic_milan@yahoo.com
Danilo Čolović (trener kluba) mob. 063/339-117 i E-mail: tkd.pobednik@gmail.com
Veb-sajt Skouras kampa

Ostale informacije
U pratnji svoje dece mogu poći i roditelji. Zainteresovani roditelji mogu se obratiti na E-mail: tkd.pobednik@gmail.com ili na telefon 064/250 16 17 kako bi dobili aktuelnu ponudu.

Napomene:
Dinamika plaćanja se mora poštovati zbog uplate avansa organizatorima i priprema za predstojeći kamp.
Broj učesnika ovogodišnjeg kampa je ograničen na minimalnih (20) i maksimalnih (40) članova.
Popunjenu prijavu poslati na E-mail: tkd.pobednik@gmail.com ili dostaviti u klub za vreme radnog vremena.

SPORTSKI POZDRAV!