ŠKOLA TEKVONDOA I TEKVONDO SPORTA
TEKVONDO KLUB POBEDNIK
Siniše Nikolajevića 13a, 11030 Beograd, Republika Srbija
+381 64 250 16 17+381 11 40 80 160

Poštovani članovi kluba i dragi roditelji,

Od 07. novembra pa sve do 18. decembra 2022. godine plan obuhvata trenažni proces od šest nedelja gde će se obnavljati tehnika, znanje i veština tekvondoa a gde je glavni fokus na pripremi za viši pojas.

Za predstojeći ispit zainteresovano je 91 kandidat što nama trenerima predstavlja veliku obavezu i odgovornost jer nikada nismo bili komercijalizovan klub koji deli zvanja zbog materijanlne dobiti već to radimo za dobrobit članova kluba da znaju da samo vrednim i pravilnim radom mogu doći do pravih rezulata i da za ovako nešto prečice ne postoje.

Od ključne važnosti je da na samom početku ove prirpeme pratite redovno treninge i dopunske časove kako kandidat ne bi “iskočio iz koloseka” svoje grupe i ušao u problem praćenja i savladavanja tehnike i veštine.

Prve tri nedelje su ključne i ako kandidat iz bilo kog razloga ne bude dolazio kako na redovne treninge tako i na dopunske časove velika je verovatnoća da neće stići da se pripremi a mi treneri ćemo nažalost morati da donesemo nepopularnu odluku da kandidat nije spreman i da ne može da izađe na ispit.

Odustajanje ili nemogućnost izlaska na ispit vuče dosta negativnih posledica po našeg učenika kada je u pitanju dalji rad dok u suprotnom ukoliko uspe da položi to bi bila velika stimulacija za dalji rad na višem nivou.

Od Vas roditelja mnogo zavisi i morate biti svesni Vaše odgovornosti kao i koliko ćete nam podrške pružiti a siguran sam da uz dobar plan možete kvalitetno da organizujete vreme da ne trpi dopunski rad zbog škole, ostale obaveze a ni priprema za viši pojas.

Hteo bih da Vas napomenem da želim i moramo da zadržimo nivo gde se kandidati pripremaju na kvalitetan način na putu ka majstorskim zvanjima kako bi opravdali isto to zvanje koje će poneti a to donosi dosta rada i veliku odgovornost svih nas.

Hvala 😀

Sportski pozdrav!

Danilo Čolović