TEST

POSETA FENIKSU - MEĐUKLUBSKI MEČ (18.09.2010)

U subotu 18. septembra 2010 godine u sali tekvondo kluba "Feniks" u Sremčici održan je treći po redu međuklubski meč između tekvondo klubova "Feniksa" i "Pobednika" u uzrastu pionira i mlađih kadeta. Na obostrano zadovoljstvo to je bila prava prilika raditi međuklubski meč zbog predstojećeg takmičenja Kupa Srbije koje će se održati nedelju dana kasnije.


Poklon - poštovanje protivnika

 

Međuklubski meč su vodili treneri kluba "Feniks", glavni trener Dragan Jablan (5. Dan, WTF) i pomoćni trener Nikola Teofilović (1. Dan, WTF). Asistirao im je Danilo Čolović (2. Dan, WTF) trener kluba "Pobednik". Čitav meč trajao je više od dva sata.

 


Spremni za okršaj - tim Feniksa

 

Treba istaći da su ovim mečom "Pobednici" puno toga naučili i dobili na iskustvu jer je meč protekao sa puno žara u borbama, dobre tehnike u drugarskoj i šaljivoj atmosferi.Raspoloženi i vedri - tim Pobednika

 

Kvalitet borbi i vešina borenja pokazao se na zadovoljstvo trenera oba kluba.

 


Pozdrav pred meč - prijateljstvo dva kluba

 

Kroz težak meč "Pobednici" su se pripremili za Kup Srbije i jedva čekaju ponovni susret sa svojim drugarima iz "Feniksa". Sledeći put TK "Pobednik" će ugostiti TK "Feniks" u svojoj novootvorenoj sali na Banovom brdu.

 

 

P.S. >> Zahvaljujemo se Nikoli Teofiloviću na fotografijama. <<