TEST

POSETA GALEBU - foto priča (18.04.2010)

U nedelju 18. aprila 2010 godine u sali tekvondo kluba "Galeb" održan je prvi međuklubski trening-meč između tekvondo klubova "Galeba" i "Pobednika" u uzrastu pionira. Za tekvondo klub "Pobednik" je to bila prava čast i privilegija raditi zajednički trening-meč sa "Galebom" jer on važi za najveći, najuspešniji i najprestižniji klub u Srbiji i regionu. Uz vrhunske uslove i visoke svetske standarde trening je dobio pravu formu na koji način i kako treba raditi sa decom i kako se voli Tekvondo.Spremni za borbe - mali "Pobednici" sa trenerom


Trening-meč su vodili treneri kluba "Galeb", glavni trener Dragan Jović (5. Dan, WTF) i pomoćni trener Uroš Todorović (1. Dan, WTF).
Asistirao im je Danilo Čolović (2. Dan, WTF) trener kluba "Pobednik", nekadašnji prvotimac i višegodišnji član tekvondo kluba "Galeb". Čitav trening-meč trajao je više od dva sata.

 


U žaru borbe se zaboravlja na drugarstvo - Vukota i Bogdan


Treba istaći da su ovim mečom "Pobednici" puno toga naučili i dobili na iskustvu jer je meč protekao sa puno žara u borbama, dobre tehnike u drugarskoj i šaljivoj atmosferi.
Kvalitet borbi pokazao se na zadovoljstvo trenera oba kluba.

 


Braća i sestre po oklopu i doboku - prijateljstvo dva kluba


Uz srdačan doček, izvanredan trening-meč i poklon majicu, "Pobednici" prepuni pozitivnih utisaka vratili su se kući i jedva čekaju ponovni susret sa svojim drugarima iz "Galeba".

 

 

P.S. >> Zahvaljujemo se Aleksandru Goloviću na fotografijama. <<