TEST

REDOVNI ISPIT ZA VIŠI POJAS (12.02.2012)

U sali Tekvondo kluba "Pobednik" u Železniku u nedelju 12. februara 2012 godine održano je ispitivanje za viša učenička zvanja.

 


Strogi, zahtevni i vedri - Sandra Jović, Danilo Čolović i Vladan Čolović

 

Komisiju su sačinjavala tri člana. Predsednik i trener kluba Danilo Čolović (3. Dan, WTF), trener TK "Vidikovac" Sandra Jović nosilac (3. Dan, WTF) kao i domaći tekvondo sudija 3. ranga i menadžer kluba Vladan Čolović.
 

            
       Samoodbrane od pištolja i noža - budući majstori Tekvondoa (Bogdan M. i Petar K.)

 

Kandidati za viši pojas se iz ispita u ispit sve više opuštaju pa je indikativan porast priče i šaputanja što je Upravu kluba navelo na razmišljanje da se u budućnosti uvede novi obavezan predmet iz oblasti discipline i vladanja tokom ispita koji će se računati u konačan prosek.

 


Najteže je držati jezik za zubima - kandidati za viši pojas

 

Sve u svemu ispit je protekao u lepoj i prijatnoj atmosferi. Kandidati za viši pojas su uglavnom pokazali zadovoljavajući nivo znanja i veštine. Uz veliku konkurenciju epitet najboljih na polaganju poneli su Vukašin Vučićević, Stefan Andrej Marjanović i Mihajlo Kovačević.

 

                
Nije se štedelo - Janko i Vukašin u žaru borbe           Odličan dvit čagi - Aleksandar Slavik

 

Nedostaci su zabeleženi i ispravljaće se na treninzima. Svoj višemesečni trud i zalaganje na treninzima su pokazali pred komisijom koja je iz ispita u ispit sve zahtevnija i rigoroznija. Svih dvadeset i jedan kandidat je položio i osvojio viši pojas.

 


Zaradili najviše ocene - Vukašin, Stefan Andrej i Mihajlo

 

Ispit je trajao više od osam sati.

Sledeće redovno polaganje zakazano je za juni 2012 godine.

 


200 fotografija