TEKVONDO KLUB POBEDNIK
Siniše Nikolajevića 13a, 11250 Beograd, Republika Srbija
+381 64 250 16 17+381 11 40 80 160

INFO

Broj prijavljenih: 19 polaznika (min. 15 / max. 20)

Prijavljeni polaznici: Maša Nikolić (Mlađa grupa), Luka Zujalović (Mlađa grupa), Luka Erceg (Mlađa grupa), Tijana Zdravković (Mlađa grupa), Iva Erceg (Mlađa grupa), Anastasija Stanković (Mlađa grupa), Helena Stanković (Vidre), Vojin Vojinović (Vidre), Filip Čolović (Zmajevi), Ilija Šušnjar (Zmajevi), Nestor Blagojević (Zmajevi), Stevan Radenković (Mlađa grupa), Andrej Mićić (Mlađa grupa), Stojan Stojanoski (pridruženi član), Jana Mišić (Mlađa grupa), Lena Vojinović (Mlađa grupa), Nađa Petrovski (Mlađa grupa) Milica Gmitrović (Mlađa grupa), Filip Gmitrović (pridruženi član).


PONUDA

Kada i gde?
Obaveštavamo Vas da će se LETNjI KAMP POBEDNIKA 6 – SKOURAS 2019 održati u vremenskom intervalu od 22.08. do 31.08.2019. godine (7 punih pansiona) u prelepoj oblasti Grčke na prvom prstu poluostrva Halkidikija u mestu Nea Fokea na 75 km udaljenosti od Soluna i oko 700 km od Beograda.

O kampu
Sportsko-jezički kamp Skouras lociran je u selu Nees Fokies na Halkidikuju usred borove šume, jednom od najpoznatijih letovališta u Severnoj Grčkoj. Kamp je otvoren davne 1986. godine i posećen je svake godine sa nekoliko hiljada dece koja uživaju u nezaboravnim iskustvima kampa. Kamp nudi aktivne letnje odmore za decu od 6 — 17 godina u kombinaciji sa edukacijom, sportom i zabavom sa dobrom organizacijom koja uključuje puno svakodnevne aktivnosti, igre i sportove u kojima deca uživaju.

Kamp je zatvorenog tipa što podrazumeva maksimalnu bezbednost. Izlaz učesnicima kampa je dozvoljen isključivo u pratnji trenera. Smeštajni kapacitet je 2700 mesta za kampere i 300 za lidere grupa u bungalovima sa 8, 10, 12 ili 14 kreveta. Lekarska služba prisutna je 24 časa dnevno. Uvek dežuraju dva lekara i dve medicinske sestre.

Animatori kampa Skouras, organizuju razne igraonice, u kojima deca razvijaju svoje kreativne sposobnosti: crtanje, pravljenje figura od plastelina, raznih predmeta od gline, kreiranje kostima za maskembalske žurke…

Pored svih sadržaja svi učesnici kampa minimum jednom dnevno mogu prisustvovati osnovnim časovima engleskog jezika. Boravak u Skouras kampu je prilika da se deca oslobode u razgovorima sa drugarima iz drugih zemalja.

Posetioci Skouras kampa mogu koristiti dve plaže. Prva je peščana i nalazi se na 500 metara od kampa, druga je šljunkovita plaža u Nea Fokei na udaljenosti od 2000 metara od kampa. Kamperi mogu na plažu isključivo u pratnji trenera i spasilaca iz kampa.

Posetioci kampa, pored dece iz Grčke i Srbije, uglavnom dolaze iz zemalja Balkana ali u manjim grupama gosti kampa su i deca iz ostalih delova sveta, tako da kamperi imaju priliku da se na jednom mestu upoznaju i sa različitim kulturama.

Poseban doživljaj za svakog kampera su večernje zabave i žurke, kao i razne predstave koje se izvode u specijalnom letnjem pozorištu. Takode su zanimljivi i nastupi tradicionalnih grčkih igara. Svečanost povodom proglašenja najuspešnijih ekipa na sportskim turnirima i dodela sertifikata i majica kampa Skouras tradicionalno se održava u večernjim satima poslednjeg dana boravka u kampu.

Direktan posrednik je Dečija sportska Fair Play Asocijacija (DSFA) koja već 12 godinu za redom organizuje pripreme u Skouras kampu. Više hiljada sportista i učenika iz Srbije je sa zadovoljstvom boravilo u ovom kampu. Veliki broj fudbalskih, teniskih, karate, sinhrono plivačkih, plivačkih, atletskih, šahovskih i tekvondo klubova (među kojima se i Milica Mandić pripremala 2011. godine), kao i veliki broj osnovnih škola prošli su kroz kamp.

Tekvondo klub “Pobednik” bio je učesnik kampa 2014. i 2017. godine.

Pogledajte kako je bilo na:

Na programu su sledeći sadžaji:

  • tekvondo treninzi (tekvondo sport);
  • rekreativni programi (fudbal, rukomet, košarka, odbojka, vaterpolo, tenis, plivanje, mini golf, obuka jahanja konja, biciklizam, boks, kik boks, karate, aikido, tekvondo, stoni tenis, sportski tradicionalni ples, streljaštvo i streličarstvo, klizanje, poligon sa veštačkom stenom, zip-lajn, forest arena i još preko 10 drugih programa);
  • kulturno zabavni program ili žurke svake večeri tokom boravka u kampu.

Cena kampa
Cena kampa je 290 evra (€). Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja.

U cenu je uračunato:

  • prevoz autobusom visoke turističke klase u oba smera od Beograda do kampa Skouras;
  • usluga na bazi sedam (7) punih pansiona sa pojačanom ishranom (plus užina);
  • putno osiguranje;
  • organizacija sportskih aktivnosti u kampu;
  • setrifikat i majica za učesnike kampa.

Vreme polaska i povratka
Polazak je 22.08.2019. oko 17-18 casova sa parkinga kod muzeja 25.maj na Dedinju (Kuća Cveća) ili parking kod Buvlje pijace na Novom Beogradu, a povratak je 31.08.2019. u jutarnjim časovima. Vreme polaska i povratka podložno je manjoj promeni.

Prijava i način plaćanja
Prijava je otvorena (produžena) do 08. aprila 2019. godine do kada treba uplatiti i prvu ratu.

SKOURAS 2019
(7 punih pansiona)
UZRAST DO
17
GODINA
I rata (do 08. aprila) 50 €
II rata (do 30. aprila) 50 €
III rata (do 25. maja) 50 €
IV rata (do 20. juna) 50 €
V rata (do 20. jula) 50 €
VI rata (do 20. avgusta) 40 €
UKUPNO 290

 

 

Fakultativni izleti (ne ulaze u cenu kampa):

  • Izlet u akvapark WaterLand kod Soluna (spuštanje sa tobogana, prelaženje prepeka, plivanje…). Cena ovog izleta je 15 evra.
  • Dva dnevna izleta na plaže – Nea Potidea i Sani. Izleti obuhvataju prevoz i aktivnosti (kupanje, sunčanje, sportovi…) na prelepim plazama Halkidikija. Treći izlet obuhvata večernju šetnju prelepim etno – selom Afitos. Akcijska cena za sva tri izleta (Nea Potidea, Sani Bič i Afitos) iznosi 20 evra.

Informacije i pitanja
Igor Dejanović (predsednik DSFA) mob. 060/618-5-120 i E-mail: office@fairplayleague.com
Milan Pašic (menadžer DSFA) mob. 065/201-2006 i E-mail: pasic_milan@yahoo.com
Danilo Čolović (trener kluba) mob. 063/339-117 i E-mail: tkd.pobednik@gmail.com
Veb-sajt Skouras kampa

Ostale informacije
U pratnji svoje dece mogu poći i roditelji. Zainteresovani roditelji mogu se obratiti na E-mail: tkd.pobednik@gmail.com ili na telefon 064/250 16 17 kako bi dobili aktuelnu ponudu.

Napomene:
Dinamika plaćanja se mora poštovati zbog uplate avansa organizatorima i priprema za predstojeći kamp.
Broj učesnika ovogodišnjeg kampa je ograničen na minimalnih (20) i maksimalnih (40) članova.
Popunjenu prijavu poslati na E-mail: tkd.pobednik@gmail.com ili dostaviti u klub za vreme radnog vremena.

SPORTSKI POZDRAV!