ŠKOLA TEKVONDOA I TEKVONDO SPORTA
TEKVONDO KLUB POBEDNIK
Siniše Nikolajevića 13a, 11030 Beograd, Republika Srbija
+381 64 250 16 17+381 11 40 80 160

PONUDA

Kada i gde?
Obaveštavamo Vas da će se LETNjI KAMP POBEDNIKA 10 – SKOURAS 2023 održati u vremenskom intervalu od 23.08. do 31.08.2023. godine (6 punih pansiona) u prelepoj oblasti Grčke na prvom prstu poluostrva Halkidikija u mestu Nea Fokea na 75 km udaljenosti od Soluna i oko 700 km od Beograda.

O kampu
Sportsko-jezički kamp Skouras lociran je u selu Nees Fokies na Halkidikuju usred borove šume, jednom od najpoznatijih letovališta u Severnoj Grčkoj. Kamp je otvoren davne 1986. godine i posećen je svake godine sa nekoliko hiljada dece koja uživaju u nezaboravnim iskustvima kampa. Kamp nudi aktivne letnje odmore za decu od 6 — 17 godina u kombinaciji sa edukacijom, sportom i zabavom sa dobrom organizacijom koja uključuje puno svakodnevne aktivnosti, igre i sportove u kojima deca uživaju.

Kamp je zatvorenog tipa što podrazumeva maksimalnu bezbednost. Izlaz učesnicima kampa je dozvoljen isključivo u pratnji trenera. Smeštajni kapacitet je 2700 mesta za kampere i 300 za lidere grupa u bungalovima sa 8, 10, 12 ili 14 kreveta. Lekarska služba prisutna je 24 časa dnevno. Uvek dežuraju dva lekara i dve medicinske sestre.

Animatori kampa Skouras, organizuju razne igraonice, u kojima deca razvijaju svoje kreativne sposobnosti: crtanje, pravljenje figura od plastelina, raznih predmeta od gline, kreiranje kostima za maskembalske žurke…Pored svih sadržaja svi učesnici kampa minimum jednom dnevno mogu prisustvovati osnovnim časovima engleskog jezika. Boravak u Skouras kampu je prilika da se deca oslobode u razgovorima sa drugarima iz drugih zemalja.

Posetioci Skouras kampa mogu koristiti dve plaže. Prva je peščana i nalazi se na 500 metara od kampa, druga je šljunkovita plaža u Nea Fokei na udaljenosti od 2000 metara od kampa. Kamperi mogu na plažu isključivo u pratnji trenera i spasilaca iz kampa.

Posetioci kampa, pored dece iz Grčke i Srbije, uglavnom dolaze iz zemalja Balkana ali u manjim grupama gosti kampa su i deca iz ostalih delova sveta, tako da kamperi imaju priliku da se na jednom mestu upoznaju i sa različitim kulturama.

Poseban doživljaj za svakog kampera su večernje zabave i žurke, kao i razne predstave koje se izvode u specijalnom letnjem pozorištu. Takode su zanimljivi i nastupi tradicionalnih grčkih igara. Svečanost povodom proglašenja najuspešnijih ekipa na sportskim turnirima i dodela sertifikata i majica kampa Skouras tradicionalno se održava u večernjim satima poslednjeg dana boravka u kampu.

Direktan posrednik je Srpski savez za ferplej i etiku u sportu (SSFES) koji već 16 godinu za redom organizuje pripreme u Skouras kampu. Više hiljada sportista i učenika iz Srbije je sa zadovoljstvom boravilo u ovom kampu. Veliki broj fudbalskih, teniskih, karate, sinhrono plivačkih, plivačkih, atletskih, šahovskih i tekvondo klubova (među kojima se i Milica Mandić pripremala 2011. godine), kao i veliki broj osnovnih škola prošli su kroz kamp.

Tekvondo klub “Pobednik” bio je učesnik kampa (2014.) , (2017.) i (2019.) godine.

Pogledajte kako je bilo na:

Na programu su sledeći sadžaji:

 • sportske aktivnosti (fudbal, rukomet, košarka, odbojka, vaterpolo, tenis, plivanje, mini golf, obuka jahanja konja, biciklizam, boks, kik boks, karate, aikido, tekvondo, stoni tenis, sportski tradicionalni ples, streljaštvo i streličarstvo, klizanje, poligon sa veštačkom stenom, zip-lajn, forest arena i još preko 10 drugih programa);
 • kulturno zabavni program ili žurke svake večeri tokom boravka u kampu;
 • tekvondo treninzi (tekvondo sport).

Cena kampa
Cena kampa je 325 evra (€).

U cenu aranžmana uračunato je:

 • prevoz autobusom visoke turističke klase u oba smera od Beograda do kampa Skouras;
 • usluga na bazi šest (6) punih pansiona sa pojačanom ishranom (plus užina);
 • organizacija sportskih aktivnosti u kampu;
 • organizacija večernjih zabava, svako veče tokom boravka u kampu.

U cenu aranžmana ne ulazi:

 • putno – zdravstveno osiguranje sa kovid doplatom;
 • izlet u akva park Waterland, poslednjeg dana putovanja;
 • test na korona virus (rapid ili PCR) ukoliko bude neophodan za ulazak u Grčku i tranzitne države (Severnu Makedoniju ili Bugarsku).

Mesto i vreme polaska i povratka
Mesto polaska i dolaska je parking kod muzeja 25. maj na Dedinju (Kuća cveća).
Polazak je 23.08.2023. predveče oko 17-18 časova a povratak je 31.08.2023. ujutru oko 05 – 07 časova.
Vreme polaska i povratka podložno je manjoj promeni.

Prijava i način plaćanja
Prijava počinje 25. januara i otvorena je do 20. marta 2023. godine do kada treba uplatiti i prvu ratu.
Način plaćanja vršiće se isključivo u evrima.

DINAMIKA PLAĆANjA
(6 rata)
UZRAST OD 6 DO 17 GODINA
(6 punih pansiona + užina)
 I rata (do 20. marta)75 €
II rata (do 20. aprila)50 €
III rata (do 20. maja)50 €
IV rata (do 20. juna)50 €
V rata (do 20. jula)50 €
VI rata (do 20. avgusta)50 €
UKUPNO325 €

Informacije i pitanja
Igor Dejanović (menadžer DSFA) mob. 060 61 85 120 / e-mail: office@fairplayleague.com
Ema Maljković – Dejanović (predsednik DSFA) mob. 060 03 44 488 / e-mail: office@fairplayleague.com
Danilo Čolović (predsednik TK Pobednik)) mob. 063 339 117 / e-mail: tkd.pobednik@gmail.com

Napomene:

 • Dinamika plaćanja se mora poštovati zbog uplate avansa organizatorima i priprema za predstojeći kamp.
 • Broj rezervisanih mesta je trideset (30) učesnika.
 • Popunjenu prijavu dostaviti u klub za vreme radnog vremena.

SPORTSKI POZDRAV!