TEST

SPORTSKA BAJKA - BEO ZOO VRT (30.09.2012)

U nedelju 30. septembra od 11 do 16 časova u beogradskom Zoo vrtu bila je održana jubilarna petnaesta sportsko-humanitarna manifestacija "Sportska bajka", koja je bila humanitarnog karaktera jer su se paketići donosili kao poklon deci bez roditeljskog staranja i mališanima iz srpskih enklava sa Kosova i Metohije kao i deci sa posebnim potrebama.

 


Markantni i zanimljivi - Pobednici u "Beo zoo" vrtu

 

U organizaciji karate kluba "Nipon", udruženja "Kizuna" i Vuka Bojovića kao prvog čoveka "vrta dobre nade", i ovoga puta "Sportska bajka" je poradila na promociji i razvoju sporta mađu mladima, kao i da na zanimljiv i popularan način uključi što više dece u sport i uputi roditelje na značaj pravilnog bavljenja sportom, posebno kod dece predškolskog i školskog uzrasta.

 


Demonstacija karatea - klub "Nipon"

 

Promoter petnaeste po redu "Sportske bajke" je Željko Dimitrijević, osvajač zlatne medalje na paraolimpijskim igrama u Londonu i svetski rekorder. Jubilarnu 15. "Sportsku bajku" je svečano otvorio Vlade Divac predsednik Olimpijskog komiteta Srbije i njegova ekselecincija Tošio Cunozaki, ambasador Japana u Srbiji.

 


Svečano otvaranje - Tanja Petrović, Tošio Cunozaki i Vlade Divac

 


150 fotografija

 

Tekvondo klub "Pobednik" je nastupio sa najmlađim članovima. Pored treninga koji su odradili u "Beo zoo vrtu" posetioci ove velike manifestacije mogli su da vide i demonstraciju Tekvondoa. Najmlađi "Pobednici" su demonstrirali borbe, forme, udaranje u fokusere, lomili daske i stiropore, kao i disciplinu svojstveno Tekvondou.