TEST

TEHNIČKO PRVENSTVO SRBIJE 2010 (25.04.2010)

U sportskom centru "Voždovac" u nedelju 25. aprila 2010 godine održano je tehničko prvenstvo Srbije za sve uzrastne kategorije. Učestvovalo je preko 200 takmičara u svim kategorijama. Prvi put je korišćen elektronski sistem bodovanja bez pomoći inostranih sudija.

 


Raspoloženi i vedri - tim "Pobednik"


TK "Pobednik" je nastupio sa dva takmičara, Bogdan Milutinović i Radoš Vukašinović. Ostala tri prvotimca (Petar Kovačević, Mihajlo Kovačević i Aleksandar Slavik) su bili opravdano odsutni zbog školske rekreativne nastave koja se održavala i na dan takmičenja.


         
    Drugo zlato zaredom - Radoš Vukašinović           Vrhunska tehnika - Bogdan Milutinović

 

Radoš Vukašinović je pokazao zavidan nivo znanja i tehnike. Forme je izveo odlično. Uzeo još jedno zlato u nizu i odbranio prošlogodišnju titulu najboljeg.
Bogdan Milutinović je demonstrirao odličnu tehniku i umeće u izvođenju formi. Na čast sudjama uzeo je bronzu i nije odbranio titulu prvaka od prošle godine.
Nadamo se da će se naše sudije u najskorije vreme prevazići stereotip da jedan klub ne može da uzme sve medalje u jednoj kategoriji.
Do tada, u "Pobedniku" će se trenirati još više i još bolje kako bi prvotimci na predstojećim takmičenjima opravdali svoj naziv kluba u ovom "teškom vremenu" za srpski tekvondo.

 

      


P.S. >> Zahvaljujemo se Aleksandru Goloviću na fotografijama. <<