ŠKOLA TEKVONDOA I TEKVONDO SPORTA
TEKVONDO KLUB POBEDNIK
Siniše Nikolajevića 13a, 11030 Beograd, Republika Srbija
+381 64 250 16 17+381 11 40 80 160

Dragi roditelji i članovi,

Od roditeljkog sastanaka početkom oktobra kada sam izložio u kom pravcu bi se klub kretao pa do dana današnjeg shvatio sam da me mnogi nisu shvatili i zato imam potrebu da se obratim još jednom povodom toga.

Moja vizija je da se u našem klubu pored škole tekvondoa trenira tekvondo i kao olimpijski sport. Zato su ulaganja u klub poslednjih godina bila izuzetno velika pogotovo u prostor gde bi imali komfor da sve to radimo kao i u kvalitetnu klupsku opremu. Lična zaštitna oprema namenjena je prevashodno rekreativcima koji bi mogli da osete čari ovog sporta a da ne moraju da prate ne tako jeftine turnire jer moja vizija se ne završava samo nabavkom lične zaštitne opreme kod većine članova. Pored novog koncepta treninga dolazi na red opremanje olimpijskog borilišta u aerobnoj sali sa elektronskim sistemom bodovanja gde bi klub investirao preko 1.800.000 rsd a naši članovi (koji žele) nadmetali unutar kluba. Želim da idemo na pripreme, posećujemo kampove, da se družimo sa drugim klubovima gde ćemo sticati prijateljstva i iskustvo. Želim deci da bude lepo onako kako je bilo meni gde sam proveo skoro deceniju i po trenirajući tekvondo sport. Za sve to neophodna je lična zaštitna oprema za koju smatram da nije previše skupa za jedan individualni i olimpijski sport. Znam da je današnje vreme u pogledu finansija za svakog teško ali ne bi bilo dobro da nam još koja godina prođe u idejama već da te ideje realizujemo iako bih najradije voleo da sam ovaj tekst napisao u aprilu 2020. godine.

Uslovi nabavke LZO preko kluba važe onako kako sam vam predstavio na roditeljskom sastanku početkom oktobra.

Nadam se da ćete podržati ovaj izuzetno važan korak napred za naš klub kako bi vremenom postao moderan po uzoru na druge velike klubove.

(Danilo Čolović)