ŠKOLA TEKVONDOA I TEKVONDO SPORTA
TEKVONDO KLUB POBEDNIK
Siniše Nikolajevića 13a, 11030 Beograd, Republika Srbija
+381 64 250 16 17+381 11 40 80 160

POČITAJTE OBRAĆANjE GLAVNOG TRENERA POVODOM ORGANIZACIJE LETNjEG KAMPA OVDE>>TRENUTNO PRIJAVLjENIH: 23 / max 35 – min 20 (ažurirano 01.03.2024. u 20.45 h)

GRUPAIME I PREZIME POLAZNIKA
ZmajeviNikša Živković, Luka Banaj, Strahinja Krivokapić
Veliki ZmajeviStrahinja Savić, Ana Stojković, Lenka Jelkić, Emilija Jelkić
Srednja grupaMia Marinčić, Maša Marinčić, Uroš Tomić, Jana Božić, Vanja Vezmar, Dunja Bakal, Ana Marija Vučinić, Iva Petrović
Starija grupaAleksandra Prvulović, Filip Čolović, Sena Petrović, Vuk Babić, Tijana Zdravković, Maša Nikolić, Filip Tomašević, Milica Paunović
Pomažući članovi

PONUDA

Kada i gde?
Obaveštavamo Vas da će se LETNjI KAMP POBEDNIKA 11 – SKOURAS 2024 održati u vremenskom intervalu od 24.08. do 01.09.2024. godine (6 punih pansiona) u prelepoj oblasti Grčke na prvom prstu poluostrva Halkidikija u mestu Nea Fokea na 75 km udaljenosti od Soluna i oko 700 km od Beograda.

O kampu
Sportsko-jezički kamp Skouras lociran je u selu Nees Fokies na Halkidikuju usred borove šume, jednom od najpoznatijih letovališta u Severnoj Grčkoj. Kamp je otvoren davne 1986. godine i posećen je svake godine sa nekoliko hiljada dece koja uživaju u nezaboravnim iskustvima kampa. Kamp nudi aktivne letnje odmore za decu od 6 — 17 godina u kombinaciji sa edukacijom, sportom i zabavom sa dobrom organizacijom koja uključuje puno svakodnevne aktivnosti, igre i sportove u kojima deca uživaju.

Kamp je zatvorenog tipa što podrazumeva maksimalnu bezbednost. Izlaz učesnicima kampa je dozvoljen isključivo u pratnji trenera. Smeštajni kapacitet je 2700 mesta za kampere i 300 za lidere grupa u bungalovima sa 8, 10, 12 ili 14 kreveta. Lekarska služba prisutna je 24 časa dnevno. Uvek dežuraju dva lekara i dve medicinske sestre.

Animatori kampa Skouras, organizuju razne igraonice, u kojima deca razvijaju svoje kreativne sposobnosti: crtanje, pravljenje figura od plastelina, raznih predmeta od gline, kreiranje kostima za maskembalske žurke…


Pored svih sadržaja svi učesnici kampa minimum jednom dnevno mogu prisustvovati osnovnim časovima engleskog jezika. Boravak u Skouras kampu je prilika da se deca oslobode u razgovorima sa drugarima iz drugih zemalja.

Posetioci Skouras kampa mogu koristiti dve plaže. Prva je peščana i nalazi se na 500 metara od kampa, druga je šljunkovita plaža u Nea Fokei na udaljenosti od 2000 metara od kampa. Kamperi mogu na plažu isključivo u pratnji trenera i spasilaca iz kampa.

Posetioci kampa, pored dece iz Grčke i Srbije, uglavnom dolaze iz zemalja Balkana ali u manjim grupama gosti kampa su i deca iz ostalih delova sveta, tako da kamperi imaju priliku da se na jednom mestu upoznaju i sa različitim kulturama.

Poseban doživljaj za svakog kampera su večernje zabave i žurke, kao i razne predstave koje se izvode u specijalnom letnjem pozorištu. Takode su zanimljivi i nastupi tradicionalnih grčkih igara. Svečanost povodom proglašenja najuspešnijih ekipa na sportskim turnirima i dodela sertifikata i majica kampa Skouras tradicionalno se održava u večernjim satima poslednjeg dana boravka u kampu.

Direktan posrednik je Srpski savez za ferplej i etiku u sportu (SSFES) koji već 17 godinu za redom organizuje pripreme u Skouras kampu. Više hiljada sportista i učenika iz Srbije je sa zadovoljstvom boravilo u ovom kampu. Veliki broj fudbalskih, teniskih, karate, sinhrono plivačkih, plivačkih, atletskih, šahovskih i tekvondo klubova (među kojima se i Milica Mandić pripremala 2011. godine), kao i veliki broj osnovnih škola prošli su kroz kamp.

Tekvondo klub “Pobednik” bio je učesnik kampa (2014.) , (2017.) , (2019.) i (2023.) godine.

Pogledajte kako je bilo na:

Na programu su sledeći sadžaji:

 • sportske aktivnosti (fudbal, rukomet, košarka, odbojka, vaterpolo, tenis, plivanje, mini golf, obuka jahanja konja, biciklizam, boks, kik boks, karate, aikido, tekvondo, stoni tenis, sportski tradicionalni ples, streljaštvo i streličarstvo, klizanje, poligon sa veštačkom stenom, zip-lajn, forest arena i još preko 10 drugih programa);
 • kulturno zabavni program ili žurke svake večeri tokom boravka u kampu;
 • tekvondo treninzi (tekvondo sport).

Cena kampa
Cena kampa je 365 evra (€).

U cenu aranžmana uračunato je:

 • prevoz autobusom visoke turističke klase u oba smera od Beograda do kampa Skouras;
 • usluga na bazi šest (6) punih pansiona sa pojačanom ishranom (plus užina);
 • organizacija sportskih aktivnosti u kampu;
 • organizacija večernjih zabava, svako veče tokom boravka u kampu.

U cenu aranžmana ne ulazi:

 • putno – zdravstveno osiguranje;
 • izlet u akva park Waterland, poslednjeg dana putovanja. Prošlogodišnja cena je bila 27 € gde je uključen prevoz, celodnevna karta i bon za ručak;
 • Mogućnost dnevnih izleta na plaže – Sani, Nea Potidea i Xenia. Izleti obuhvataju prevoz i aktivnosti (kupanje, sunčanje, sportovi…) na prelepim plazama Halkidikija;
 • Mogućnost izleta u Afitos. Izlet obuhvata večernju šetnju prelepim etno – selom Afitos.

Mesto i vreme polaska i povratka
Mesto polaska i dolaska je parking kod muzeja 25. maj na Dedinju (Kuća cveća).
Polazak je 24.08.2024. predveče oko 17-18 časova a povratak je 01.09.2024. u jutarnjim časovima (05 – 08 h).
Vreme polaska i povratka podložno je manjoj promeni.

Prijava i način plaćanja
Prijava počinje 02. februara i otvorena je do 01. marta 2024. godine (do 21 h). Prvu ratu treba uplatiti do 20. marta.
Način plaćanja vršiće se isključivo u evrima i gotovini.

DINAMIKA PLAĆANjA
(6 rata)
UZRAST OD 6 DO 17 GODINA
(6 punih pansiona + užina)
 I rata (do 20. marta)65 €
II rata (do 20. aprila)60 €
III rata (do 20. maja)60 €
IV rata (do 20. juna)60 €
V rata (do 20. jula)60 €
VI rata (do 22. avgusta)60 €
UKUPNO365 €

Informacije i pitanja
Igor Dejanović (menadžer SSFES) mob. 060 61 85 120 / e-mail: office@fairplayleague.com
Ema Maljković – Dejanović (predsednik SSFES) mob. 060 03 44 488 / e-mail: office@fairplayleague.com
Danilo Čolović (predsednik TK Pobednik)) mob. 063 339 117 / e-mail: tkd.pobednik@gmail.com

Napomene:

 • Dinamika plaćanja se mora poštovati zbog uplate avansa organizatorima i priprema za predstojeći kamp.
 • Broj rezervisanih mesta do 01.03 2024. god. je maksimalnih trideset i pet (35) dok je broj minimalnih učesnika kampa dvadeset (20).
 • Popunjenu prijavu dostaviti u klub u toku radnog vremena.

SPORTSKI POZDRAV!