ŠKOLA TEKVONDOA I TEKVONDO SPORTA
TEKVONDO KLUB POBEDNIK
Siniše Nikolajevića 13a, 11030 Beograd, Republika Srbija
+381 64 250 16 17+381 11 40 80 160

POČITAJTE OBRAĆANjE GLAVNOG TRENERA POVODOM ORGANIZACIJE LETNjEG KAMPA OVDE>>TRENUTNO PRIJAVLjENIH: 21 / max 22 – min 20 (ažurirano 26.04.2024. u 20.15 h)

GRUPAIME I PREZIME POLAZNIKA
TKD SPORT /pio/ + ZmajeviLuka Banaj, Strahinja Krivokapić, Strahinja Savić, Ana Stojković, Lenka Jelkić, Emilija Jelkić
TKD SPORT /kad/ + Srednja grupaMia Marinčić, Maša Marinčić, Jana Božić, Vanja Vezmar, Ana Marija Vučinić, Iva Petrović
TKD SPORT /jun – sen/Aleksandra Prvulović, Filip Čolović, Sena Petrović, Vuk Babić, Tijana Zdravković, Maša Nikolić, Dunja Bakal, Filip Tomašević, Milica Paunović

PONUDA

Kada i gde?
Obaveštavamo Vas da će se LETNjI KAMP POBEDNIKA 11 – SKOURAS 2024 održati u vremenskom intervalu od 24.08. do 01.09.2024. godine (6 punih pansiona) u prelepoj oblasti Grčke na prvom prstu poluostrva Halkidikija u mestu Nea Fokea na 75 km udaljenosti od Soluna i oko 700 km od Beograda.

O kampu
Sportsko-jezički kamp Skouras lociran je u selu Nees Fokies na Halkidikuju usred borove šume, jednom od najpoznatijih letovališta u Severnoj Grčkoj. Kamp je otvoren davne 1986. godine i posećen je svake godine sa nekoliko hiljada dece koja uživaju u nezaboravnim iskustvima kampa. Kamp nudi aktivne letnje odmore za decu od 6 — 17 godina u kombinaciji sa edukacijom, sportom i zabavom sa dobrom organizacijom koja uključuje puno svakodnevne aktivnosti, igre i sportove u kojima deca uživaju.

Kamp je zatvorenog tipa što podrazumeva maksimalnu bezbednost. Izlaz učesnicima kampa je dozvoljen isključivo u pratnji trenera. Smeštajni kapacitet je 2700 mesta za kampere i 300 za lidere grupa u bungalovima sa 8, 10, 12 ili 14 kreveta. Lekarska služba prisutna je 24 časa dnevno. Uvek dežuraju dva lekara i dve medicinske sestre.

Animatori kampa Skouras, organizuju razne igraonice, u kojima deca razvijaju svoje kreativne sposobnosti: crtanje, pravljenje figura od plastelina, raznih predmeta od gline, kreiranje kostima za maskembalske žurke…


Pored svih sadržaja svi učesnici kampa minimum jednom dnevno mogu prisustvovati osnovnim časovima engleskog jezika. Boravak u Skouras kampu je prilika da se deca oslobode u razgovorima sa drugarima iz drugih zemalja.

Posetioci Skouras kampa mogu koristiti dve plaže. Prva je peščana i nalazi se na 500 metara od kampa, druga je šljunkovita plaža u Nea Fokei na udaljenosti od 2000 metara od kampa. Kamperi mogu na plažu isključivo u pratnji trenera i spasilaca iz kampa.

Posetioci kampa, pored dece iz Grčke i Srbije, uglavnom dolaze iz zemalja Balkana ali u manjim grupama gosti kampa su i deca iz ostalih delova sveta, tako da kamperi imaju priliku da se na jednom mestu upoznaju i sa različitim kulturama.

Poseban doživljaj za svakog kampera su večernje zabave i žurke, kao i razne predstave koje se izvode u specijalnom letnjem pozorištu. Takode su zanimljivi i nastupi tradicionalnih grčkih igara. Svečanost povodom proglašenja najuspešnijih ekipa na sportskim turnirima i dodela sertifikata i majica kampa Skouras tradicionalno se održava u večernjim satima poslednjeg dana boravka u kampu.

Direktan posrednik je Srpski savez za ferplej i etiku u sportu (SSFES) koji već 17 godinu za redom organizuje pripreme u Skouras kampu. Više hiljada sportista i učenika iz Srbije je sa zadovoljstvom boravilo u ovom kampu. Veliki broj fudbalskih, teniskih, karate, sinhrono plivačkih, plivačkih, atletskih, šahovskih i tekvondo klubova (među kojima se i Milica Mandić pripremala 2011. godine), kao i veliki broj osnovnih škola prošli su kroz kamp.

Tekvondo klub “Pobednik” bio je učesnik kampa (2014.) , (2017.) , (2019.) i (2023.) godine.

Pogledajte kako je bilo na:

Na programu su sledeći sadžaji:

 • sportske aktivnosti (fudbal, rukomet, košarka, odbojka, vaterpolo, tenis, plivanje, mini golf, obuka jahanja konja, biciklizam, boks, kik boks, karate, aikido, tekvondo, stoni tenis, sportski tradicionalni ples, streljaštvo i streličarstvo, klizanje, poligon sa veštačkom stenom, zip-lajn, forest arena i još preko 10 drugih programa);
 • kulturno zabavni program ili žurke svake večeri tokom boravka u kampu;
 • tekvondo treninzi (tekvondo sport).

Cena kampa
Cena kampa je 365 evra (€).

U cenu aranžmana uračunato je:

 • prevoz autobusom visoke turističke klase u oba smera od Beograda do kampa Skouras;
 • usluga na bazi šest (6) punih pansiona sa pojačanom ishranom (plus užina);
 • organizacija sportskih aktivnosti u kampu;
 • organizacija večernjih zabava, svako veče tokom boravka u kampu.

U cenu aranžmana ne ulazi:

 • putno – zdravstveno osiguranje;
 • izlet u akva park Waterland, poslednjeg dana putovanja. Prošlogodišnja cena je bila 27 € gde je uključen prevoz, celodnevna karta i bon za ručak;
 • Mogućnost dnevnih izleta na plaže – Sani, Nea Potidea i Xenia. Izleti obuhvataju prevoz i aktivnosti (kupanje, sunčanje, sportovi…) na prelepim plazama Halkidikija;
 • Mogućnost izleta u Afitos. Izlet obuhvata večernju šetnju prelepim etno – selom Afitos.

Mesto i vreme polaska i povratka
Mesto polaska i dolaska je parking kod muzeja 25. maj na Dedinju (Kuća cveća).
Polazak je 24.08.2024. predveče oko 17-18 časova a povratak je 01.09.2024. u jutarnjim časovima (05 – 08 h).
Vreme polaska i povratka podložno je manjoj promeni.

Prijava i način plaćanja
Prijava počinje 02. februara i otvorena je do 01. marta 2024. godine (do 21 h). Prvu ratu treba uplatiti do 20. marta.
Način plaćanja vršiće se isključivo u evrima i gotovini.

DINAMIKA PLAĆANjA
(6 rata)
UZRAST OD 6 DO 17 GODINA
(6 punih pansiona + užina)
 I rata (do 20. marta)65 €
II rata (do 20. aprila)60 €
III rata (do 20. maja)60 €
IV rata (do 20. juna)60 €
V rata (do 20. jula)60 €
VI rata (do 22. avgusta)60 €
UKUPNO365 €

Informacije i pitanja
Igor Dejanović (menadžer SSFES) mob. 060 61 85 120 / e-mail: office@fairplayleague.com
Ema Maljković – Dejanović (predsednik SSFES) mob. 060 03 44 488 / e-mail: office@fairplayleague.com
Danilo Čolović (predsednik TK Pobednik)) mob. 063 339 117 / e-mail: tkd.pobednik@gmail.com

Napomene:

 • Dinamika plaćanja se mora poštovati zbog uplate avansa organizatorima i priprema za predstojeći kamp.
 • Broj rezervisanih mesta do 01.03 2024. god. je maksimalnih trideset i pet (35) dok je broj minimalnih učesnika kampa dvadeset (20).
 • Popunjenu prijavu dostaviti u klub u toku radnog vremena.

SPORTSKI POZDRAV!